Проверка на резултати от изследвания

Многопрофилна Болница за Активно Лечение (МБАЛ)

 

Болница МБАЛ "АВИС – МЕДИКА" е разположена в красивия парк „Кайлъка”. На площ от 7000 кв.м са разположени 12 отделения с общо 140 легла, като предстои откриването на още 40 легла. Двора на болницата с площ 10 дка е превърнат в красив парк, потънал в цветя и зеленина. Сред чистия въздух и песента на птиците, усещането е като за луксозен хотел.

Висококвалифицирания персонал, съвременната апаратура, хуманното отношение и индивидуалните грижи за всеки болен в болницата са предпоставка за бърза и прецизна диагностика и осъществяване на качествен лечебен процес. МБАЛ „АВИС – МЕДИКА” има сключен договор с НЗОК.

 

Диагностично Консултативен Център (ДКЦ)

 

ДКЦ "АВИС – МЕДИКА" е разположен в специално преустроена сграда – архитектурен паметник, в самия център на гр. Плевен. В кабинетите на ДКЦ „АВИС – МЕДИКА” 46 специалисти от 22 медицински специалности ежедневно са на разположение на нуждаещите се. През нощта и почивните дни дежурен екип в болницата извършва прегледи и консултации.

Благодарение на висококвалифицирания персонал в нашата болница и съвременна апаратура, на човешкото отношение към всички пациенти, за кратко време ДКЦ „АВИС – МЕДИКА” се утвърждава като сериозно и предпочитано здравно заведение за доболнична помощ, не само в града и областта, но и далеч извън нейните предели.

ДКЦ „АВИС – МЕДИКА” има сключен договор с НЗОК.

 © 2009 Болница Авис Медика