Проверка на резултати от изследвания

30.06.2011


Похвала

Постъпих за първи път в кардиологичното отделение на болницата. Бях очарована от персонала. Как не видях едно намръщено лице!  Като се почне от санитарите до висшия персонал. Чистотата в болницата е на много високо ниво. Всеки си гледаше работата. Храната е хубава и идваше точно навреме. Средния персонал са много внимателни и усмихнати.
Изказвам благодарност на всички лекари и по-специално на Д-р Здравка Симеонова. Всичко беше перфектно. Не почуствах, че се намирам в болница. Пожелавам на целия персонал много успехи и да растат в работата си. Хиляди благодарности!

С   почит
Емел Мустафова 
гр. Плевен

08.06.2011


Благодаря Ви, Авис Медика!

Хиляди благодарности на Д- р Рабчев и екипа му! Тук не бях в болница, а на почивка. Бог да Ви благослови! Гошо от Първомайци
12.06.2011
Благодаря Ви много. На целия хирургичен колектив и Д-р Рабчев. Атанас  Костадинов,  гр. Бяла черква
26.06.2011
Независимо дали го осъзнаваме или не здравето е най-важното нещо в живота ни. Именно затова много от пожеланията са такива. Те са по-класически и  по-обикновени, но все пак това са най-пожелаваните пожелания и какво по-хубаво от здравето може да иска човек! А дали има хора които могат да ни дадат здраве и по-дълъг живот? О да, аз познавам един от тях. 
Уважаеми Д-р Халваджиан
Поклон пред вашите умения, знания, възпитание и култура. Бъдете жив и здрав и никога не забравяйте, че има хора които никога не ви забравят.

С уважение Ерхилен  Асан

29.05.2011


Мили хора,

Обръщам се към Вас така, защото в грижите за мен и новородената ми дъщеря участвахте толкова много лекари, акушерки, сестри, санитари.

Специални благодарности на Д-р Бързашки и Д-р Богданова за добре свършената работа, за грижите и вниманието към мен и Ели. Благодаря на всички Ви: интернист, анестезиолози, на неонатолозите за безкрайното внимание и професионализъм, на акушерките. Не съм си и помисляла, че в България има подобно здравеопазване /а съм имала контакт с доста болници и Ваши колеги/ и разказвам на всички какво значи името Авис медика. Бих родила още 5 деца, но при Вас.

Бъдете здрави, все така човечни и знайте, че всъщност сте пример за лекарите в цяла България и сте от малкото истински положили Хипократова клетва - със сърце и разум.

С много обич и признателност Валя, Кирил, батко Марти и малката Ели!

P.S. Ще си позволя да дам малък съвет, за да станат още по-добри условията, липсва само удобно място /стол може би/ в стаите, на което майката да кърми.

Валя Андреева

08.05.2011


На 03.05.2011 след обяд постъпих в "Авис Медика". За мое щастие от вън видях една прекрасна болница, но тук всичко е направено както трябва от хубаво по-хубаво. Така се чувствам тук с много грижи от целия персонал с лекуващ д-р Николов. Пожелавам на тези мили хора да бъдат живи, здрави и всичко най-хубаво, защото те го заслужават.

С уважение:
Евгения Бочева Бочева
гр. Плевен

28.04.2011


На 10.04.2011 постъпих за операция от апандисит. Бях много изплашена. Такова отношение и внимание не бях получавала до сега. Благодаря на целия екип на д-р Илиева. Бъдете живи и здрави. Прекрасна болница, чудесни хора.

Цветелина Маринова Матеева
гр. Свищов

28.04.2011


Искаме да изкажем нашата благодарност към целия персонал,екипа на д-р Цветан Маринов и към всички служители на УНГ, които най- учтиво се отнесоха към нас. Не правят разлика между хората дали са цигани, турци или всякакви. Аз съм от турски произход, което ми направи голямо впечатление.
Моите искрени благодарности към УНГ.

С почит:
Рена
гр. Искър

27.04.2011


По принцип аз не съм от хората, които пишат отзивите си, но просто не мога да не напиша възхищенията си от тази клиника.Дойдох тук на 26.04.2011г. за отстраняване на чуждо тяло от ръката ми.Още с влизането ми ме посрещнаха и ме упътиха. Не бяха минали и 5 минути и ме пратиха за изследвания. За разлика от останалите болници, където се чака с часове, за да те приемат и да ти направят изследванията, тук всичко стана за тридесет минути.С влизането ми в операционната бях изумен. Операционната беше като по филмите. Като се събудих след успешната операция се чувствах много добре, което ме учуди, защото в предишните болници след операция съм се чувствал, като блъснат от камион. Бих казал, че тук се намират най-добрите професионалисти в България. Самата клиника е направена отлично все едно съм в пет звезден хотел и няма нищо общо с българските болници. Тук не се чувствам като в болница, а като на почивка.По десетобалната система бих дал оценка десет и половина.
Благодаря Ви за всичко!

Ивайло Соянов
стая 411

12.04.2011


Поздравявам всички сестри и санитарки за работата им в хирургично отделение. От сутринта съм тук (Придружавам дъщеря ми за операция)и съм изумена от великолепното отношение на персонала към пациентите. Страхотно отношение, разкошни обноски. Цял ден не се спряха тези жени, не седнаха за минута, поздравявам ги. Желая им да бъдат винаги такива, добри, отзивчиви, усмихнати и работливи

Зоя Николаева Илиева
Гр. Плевен

08.04.2011


Горещи благодарности към целия колектив на Клиника по акушерство и гинекология и неонатология към МБАЛ "Авис медика", за професионализма и топлите грижи, положени към дъщеря ми Пламена Парашкевова и първата и рожба Дария за времето от 01.04.2011 година до 04.04.2011 година.
Бъдете благословени!

Пенчо Панайотов
гр. Велико Търново

06.04.2011


На 3 април 2011г.бях приета за лечение в ортопедично отделение на МБАЛ "Авис-Медика". Това е второто ми посещение за лечение (3.10.2010г.).
Благодаря Ви, че тук сте направили едно място където човек да се чувства в сигурни ръце. Искам от сърце да благодаря на екипа от операционната зала: д-р Халваджиян, д-р Евтимов, д-р Борисов и екипа им.На екипа от реанимационна зала: д-р Ганчо Коларов, д-р Стоянова и медицински сестри Петрова и Стоянова. На медицинските сестри от отделението: Р. Спасова, Р. Първанова. Ем. Горняшка, С. Маринова, А. Аркадиева. Винаги са усмихнати, вежливи, отзивчиви, внимателни и с много умения за професията си. Бъдете живи и здрави. Обслужващия персонал е много внимателен и учтив.Теменужка, Гинка, Дочка, Марианка, Валя. На всички изказвам моята голяма благодарност. Желая им от все сърце да са с тези неуморни ръце, от които идва здравето на лекуващите се хора.
Сградата е чиста, приветлива със всички удобства и апаратура за лечение. На персонала от кухненския блок също желая много здрава и все така да се грижат за приготвянето на така вкусна, калорична и качествена храна. Вие също лекувате.
Препоръки нямам , защото не знам какво още може да се иска. Целия персонал е като кошер с работни пчелички, които си знаят задълженията.
Накрая едно голямо БЛАГОДАРЯ на целия колектив, и добре, че Ви има мили хора.Работете с ръце, но с ум и от сърце. Здраве и дълги години живот на Вас и семействата Ви.

Трифонка Атанасова Димова
гр. Велико Търново


© 2009 Болница Авис Медика