Проверка на резултати от изследвания

07.04.2011


Изказвам своята искрена благодарност на д-р Георгиев, неговия екип и целия колектив на хирургично отделение в "Авис-Медика". Очарована съм от доброто отношение към пациентите.В този колектив човешките добродетели са първо място. Щастлива съм, че има такива хора.

С уважение:
Евгения Цанова
с. Долни Луковит

28.03.2011


Малко са думите, с които сърдечно да благодарим за топлите грижи на д-р Кованджиева, д-р Харизанова и д-р Генов.Благодаря ти Господи, че си им дал мъдрост, да помагат и с любов да лекуват болните.Нека да са ни живи и здрави дълги години те, и техните семейства.
Благодарим за вежливостта на медицинския персонал. Благодарим на персонала, който поддържа в изрядна чистота болницата. Благодарим на готвача и целия му персонал за 
топлата и вкусната храна. За безплатният превоз. На шофьорите Борко и Венци за вежливостта и предвижването ни до болницата. Бог да Ви благослови с уважение и здраве. Искрено и сърдечно благодарим. 

С уважение: 
Станка Иванова, Паулина Новакова, Анка Кръстева, отделение ендокринология.

15.03.2011


Възхитена съм от персонала на кардиологично отделение. Отношението на д-р Симеонова, д-р Йончева, д-р Спасова, д-р Чолаков и другите лекари към нас болните е прекрасно. Сестрите са всеотдайни. С усмивките те лекуват и стоплят сърцата ни. Санитарите са много мили и внимателни. Хигиената която те поддържат е на най-високо ниво. 
Такава болница, такова отделение в града няма. Заслужавате да сте вписани в "Гинес" . Прекрасни сте. Благодаря Ви от все сърце. На целия екип- лекари, медицински сестри, помощен персонал желая здраве, обич и дълголетие. Много радостни и слънчеви дни в живота Ви. 

С обич и уважение: 
Маргарита Карагьозова

11.03.2011


Изключителни грижи, много добър професионализъм, отлични условия. На колектива: лекари, медицински сестри и обслужващ персонал на  "Авис - Медика" най-сърдечна благодарност.
Специална благодарност на Д- р Спасова с пожелание за здраве и бъдещи успехи.
На всички: голямо човешко благодаря! 

С уважение: 
Михаил П. Найденов, с. Драгана Ловешко

09.03.2011


От все сърце искам да благодаря на мед. сестра Румяна Първанова и на Гинка Игнатова ( санитарка) за помощта, която ми оказаха, бяха много учтиви и вежливи с мен в отделение ортопедия, а да не говорим за Д-р Халваджиян колко великодушен човек е. 

С уважение: 
Галина Драганова, 
гр. Габрово

01.03.2011


Благодаря Ви Д-р Здравка Симеонова и на целия екип за уважението към болните. Честита Баба Марта! Бъдете здрави за да дарявате здраве! 

С уважение: 
Мария Тод. Христова, 
с. Долни Луковит

26.02.2011


Благодаря на целия екип от отделение кардиология, че ми помогнаха за възстановяването на майка ми и ми оказаха помощ от всяка една страна да стъпя на краката си. 
Положиха сърдечни усилия, за което аз съм много благодарна. Най- много благодарности отправям на Д-р Коюмджиева, на сестра Николова и на всички останали в това отделение. За първи път сме в тази болница, но останах с много добри впечатления и обслужването и е на европейско ниво. Пожелавам и много здраве, успех в обслужването и все така да са учтиви с пациентите. 

С уважение и благодарност:
Веселка Кр. Василева, 
гр. Горна Оряховица

21.02.2011


Благодаря за грижите! Вие ми помогнахте да се чувствам отлично. Благодаря за екипа от лекари, които се постараха със всички сили да бъда аз здрава. Условията са чудесни. 

Благодарност на всички и за всичко! За отделение неврология.
Тотка Коваленко

17.02.2011


За първи път престоях в болница. Бях чувала за болницата  "Авис - Медика". Попаднах в нея и престоях 6 дни- време достатъчно да се убедя във висикоя професионализъм и човешкото отношение на всички без изключения: лекари, сестри и санитари.
Поздравявам семейство Андрееви за европейското ниво на болницата, което поддържат и им желая здраве и все по-големи успехи, с което издигат своя авторитет- отделение 
неврология. 

С уважение и благодарност:
Пенка Дончева, 
гр. Велико- Търново

05.02.2011


Благодаря най-искрено на Д-р Халваджиян и на всички медицински сестри и санитарки от ортопедичното отделение на  "Авис - Медика"! Радвам се, че в България най- после 
срещнах европейско обслужване, висок професионализъм и безкрайна човечност! Дано има повече такива лекари, сестри и санитари по всички български болници.

С искрена благодарност: 
Соня Ненова, 
с. Бели Осъм


© 2009 Болница Авис Медика