Проверка на резултати от изследвания

08.06.2013

Сърдечно благодаря!

 По случай 7 април изказвам огромната си благодарност на семейство Симона и Владо Андрееви Те успяха и да поддържат великолепната болница „Авис- Медика”, в местността Кайлъка. Когато прекрачих портала й, се изумяваш от чистотата и красотата на двора. Също е и в сградата.  Ще Ви разкажа за хирургията начело с д-р Юлиян Рабчев, за ума и интелекта, който притежава. Големите ми благодарности и дълбок поклон са за докторите Красимир Грънчовски, Методиева, Илиева, Стоянова, Николов, Георгиев, Янев. Също и средния персона- те са работните пчелички, и за вежливите санитари.

 Благодарим на всички, на които не сме запомнили имента, Сега, когато пиша, плача от радост, че върнаха съпруга ми от 38- дневен престой в реанимация. Наведени, целуваяме ръцете Ви.

Лидко и Лилето Литови от с. Горталово

18.05.2013

Уважаеми от мен медици и помощен персонал на болница „Авис- Медика”. Пише Ви Ваша пациентка на която сменихте колянна става преди 40 дни. За втори път съм в болница на платена рехабилитация. Желанието ми е да споделя прекрасните си впечатления от лекарите, мед. Сестри и помощен персонал.

 Д-р Халваджиян и д-р Евтимов са лекари с голямо човешко сърце. Работят с много любов и резултатите са на лице. Сплотен лекарски екип вдъхва доверие в пациентите и всичко минава много лесно. Ред и дисциплина в помощния персонал, хигиена,  прекрасна храна , чувстваш в почивна станция. Когато персонала ти дарява любов и усмивки ти става леко на душата и радост на сърцето.

 Нека не забрам, че там долу в приземния етаж  при рехабилитацията те посрещат усмихнати д-р Ели Кичукова, Ренай Карнобатлъ и те обгрижват с много внимание и любов. Екипа в бели престилки, който те ръководят внимателно и редуват по програмата на рахабилитацията, ти чувстваш как се връщаш в нормалния си живот. Благодаря на Вас медици и помощен персонал. Бог да Ви благослави да сте живи и здрави. Благодаря Ви, че ви има и бъдете щастливи  за радост на Вашите семейства и всички пациенти.

 Да не забравяме, че на входа на болницата стоят на регистратурата прекрасни, сърдечни служителки. Посрещането и обслужването при приемане и изписване в здравното заведение е бързо и точно. Винаги да са така експедитивни. Желая им от сърце здраве, радост и късмет!

С обич към Вас!

Ваша пациентка Пенка К. Спартянова

Гр. Сухиндол

Обаст Велико Търново

16.05.2013

Здравейте,

 Очароване съм от страхотния колектив в отделението по еднокринология. И лекари и сестрите са невероятни. Професионласти, толкова мили и човечни.

 Престоят ми тук беше все едно на почивка, а не в болнично лечение. Хигиената в стаята е на висота , храната също. Желая на всички много здраве, щастие, късмет и любов! Бъдете все така добри и чудесни!

Лидия Ангелова

Плевен

12.05.2013

Уважаеми господин управител,

 Очарована съм от персонала на МБАЛ „Авис- Медика”- Плевен. Благодаря на д-р Магдалена Коюмджиева, която ме прие в отделение Неврология и на всички лекари, медицински сестри и санитари за топлината и грижите който полагат за своите пациенти.

 Бъдете здрави и щастливи мили хора! Весели празници!

Ваш пациент Ангел Овчаров

гр. Свищов

19.04.2013

Здравейте,

Казвам се Неделина Батева Чорива от град Стара Загора.

Няма как да не споделя добрите си впечатления от престоят ми в „Авис-Медика”. За първи път ми се наложи да постъпя в болница за операция и останах възхитена от красотата, удобството , обслужването, вкусната храна и ведрото отношение на всички към мен. Усещането през цялото време е като в пет звезден хотел.

 Благодаря на всички от ортопедично отделение за грижите, усмивките и дружелюбното отнощение.

 Благодаря на д-р Халваджиян за преофесионализмът му.

 Благодаря на Радослав и Ани от кухнята за най- вкусната харана която съм ял някога.

 Благодаря на сестрите и санитарките от Ортопедично отделение- Страхотни сте!

 Благодаря! Благодаря! Благодаря!

Неделина стая 419

14.04.2013

Благодарности и похвала от Янко Стефанов Янков на 71 година, пенсионер, учител, гр. Велико Търново

Постъпих в болница „ Авис- Медика” на 05.04.2013година с препоръка от мой близки и познати за смяна на лява тазобедрена става в ортопедично отделение при д-р Робърт Халваджиян. Още с влизането от регистартурата ме посрещнаха вежливо и ме отправиха на четвъртия етаж. Там ме посрешнаха усихнати и млади сестри, като веднага започнаха изследванията. И така до обяд бях настанен в 413 стая, където условияти бяха идеални и всичко на европейско ниво.

 След 3 дни бях опериран от д-р Халваджиян за операция на 09.04.2013. Операцията с неговия екип д-р Евтимов и д-р Борисов примина успешно и благодарение на анестезиолога д-р Младенова.

 Възхитен съм от залата за операция , от екипа на д-р Халваджиян и  от неговия професионализъм и анстезиолога, който беше до мен и следеше всички показатели.

 От там в реанимацията при д-р Петков и сестра Галина, който с внимание ме наблюдаваха до вечерта и ме отведоха пак в стая 413 на ортопедията за лечение и възтановяване. Тук грижите и човешките отношения на д-р Халваджиян, сестрите: Силвия, Вилма, Еми, Валя Димова, Ася и Лили, както и санитарките: Валя, Дочка, Теменужка, Гинка и Виолета бяха на високо ниво денонощно. Аз съм възхитен от техния професионализъм, внимание и грижи за лечението ми.

И не на последно място са рехабилитаторите д-р Ели Кичукова и сестрите: Атанаска, Рени и Теменужка, които положиха грижи за моето възстановяване след операцията. Поклон пред всички тези мили хора от ортопедията начело с д-р Халваджиян, който с внимание си, професионализъм и всеотдайността си лекуват и връщат към нормално ежедневие, болните като мен.

 Не въм забравил и екипа от кухненския блок, който с добрата качествена и по количество вкусна храна спомагаха за  моето възстановяване.

 Искам да споделя и това, че условията в „ Авис- Медика” битови, лечебни и възстановителни са на такова високо ниво, че човек престоява тук със самочувствие и мерак.

 За сравнение с държавните болници въобще не може да се говори.

 И накрая искам съвсем искрено и сърдечно да благодаря на целия екип от ортопедиятя и на всички служители и специалисти по изследванията от многопрофилната болница „Авис- Медика ” гр. Плевен.

 Поклон мили хора и Ви желая много здраве, дълъг живот и късмет, за да лекувате още дълго така болния български народ.

 Бог да Ви пази.

С уважение: Янков

Гр. Плевен

08.04.2013

Голяма привилегия е да се лекуваш в съвременна европейска болница, каквато е „Авис-Медика”

 Благодаря за високия професионализъм на целия медицински екип в гастроентерологично отделение със завеждащ д-р Янев- на всички лекари от екипа, медицински сестри, санитарки.

 Всички те се отличават не само с безспорен професионализъм, но с голям хуманизъм и благородство.

 Благодаря Ви, д-р Янев, д-р Добрев- младши и старши!

 Вие сте олицетворение на съвременния, европейски облик на българската медицина и здравеопазване.

С безкрайно уважение: Сашка Цветкова

07.04.2013

Честит празник на целия персонал на "Авис

Медика"!С благодарност към д-р Илиева,д-р

Петков,мед.сестри на отделението по

Химиотерапия,начело със старша сестра

Наталия Петкова

гр. Плевен

15.03.2013

Уважаеми, г-н Управител.

Изказвам своите искрени благодарности към д-р Халваджиян и екип му както и целия персонал на ортопедия! Това е наистина европейска болница- висок професионализъм, отговорност и човечност!

Веселина Стойчева

Гр. Килифарево

08.03.2013

Уважаеми, г-н Управител

Искам да изкажа своите благодарности към целия екип на детско отделение.

Налага ми се вече няколко пъти да постъпвам в отеделнието защото съм майка на близнаци, посещавала съм и ДКЦ-то в центъра. Искам да споделя, че всички доктори са изключителни професионалисти, за медицинските сестри да не говоря те са като майка на децата ни. Няма момент в който да не съм се обърнала за каквото и било свързано с въпроси, мнения и съвети и те да не са откликнали. Сърдечни благодарности на д-р Стоянова, д-р Вълчев, д-р Николова, д-р Дишева и д-р Михайлов!  Професионализмът Ви е изключителен, обгрижването Ви към нас е като на близки, а не на пациенти!

 Г-н Управител, уверчвам Ви, била съм и в други болници в града, такъв професионализъм и отношение няма! Условията тук са близки по чистота, храната е много вкусна, паркът Ви е прекрасен за разходки на децата ни.

 На Вас и целият екип от детско отделение желая много да сте здрави, продължавайте в същият дух. Разширявайте се като болница, защото Вие сте като болница в Европа! Казвам се Светлана Илиева на 42 години, майка на близнаците Божидар и Илина!

Благодаря Ви, че Ви има!© 2009 Болница Авис Медика