Проверка на резултати от изследвания

5.03.2013

Уважаеми, г-н Управител

  Поздравявам Ви, че работите с такъв персонал, които имат призванието на най- великата професия- тази на лекарите и медицинските сестри.

 Приеха ме за лечение на 4 март 2013г. В неврологично отделение. Още с влизането ми в болницата на регистратурата ме посрещнаха с усмивка. В отделението всеки си изпълняваше задължението. Благодарение на тяхната бърза намеся- лекари и сестри, още вечерта се почувствах добре.

 Благодаря на д-р Лиловски, д-р Трифонова, д-р Коюмджиева които ме допуснаха до тях да беседваме мойте заболявания.

 Благодаря на всички медицински сестри, които денонощно бяха край нас.

 Благодаря на д-р Кичукова и нейния персонал.

Благодаря на помощния персонал за голямата хигиена и топлота храна приготвена с любов за нас.

 Аз съм на 63 години, но такова обгрижване както във Вашата болница не съм имамла.

 На Вас и целия персонал желая щастие, защото в него е съчетано всичко красиво!

 С поздрави: Любка Илиева

 Гр. Плевен

23.02.2013

Не е важно да знаеш всичко, важно е да знаеш къде да го потърсиш. И ние го намерихме тук, професионализъм, внимание и прекрасни условия.

 На целият екип от кардиологията им пожелаваме, професионализъм и добро здраве.

Светлозар Димитров

 Георги Петков

 Георги Дамянов

22.02. 2013

Благодаря сърдечно на целия екип на болницата и специално на екипа на д-р Рабчев. Невероятно отношение и професионализъм. Нека „Авис- Медика” бъде пример за всяка болница в България и отношение на лекарите към пациентите!

 Също благодарности за емоциаоналната подкрепа на санитар леля Теменужка  от хирургно отделение на 4ти етаж.

 Успех на целият екип отново специални благодарности на д-р Рабчев!

Миглена Костова стая  412

14.12.2012

От 5 дни сме на лечение в Авис Медика.

 Впечатли ни топлото отношение на целия персонал към болните.

 Благодарим Ви!

 Желаем Ви здраве и много, много, много щастие.

Бабите с болни сърца от стя 247

14.12.2012

Искам да изразя най-искренната си благодарност към ръковоството на персонала на Авис Медика. Попадам в нея за втори път- един в кардиология и един в ендокринология.

 Последните няколко години много боледувах и лежах в няколко бонлици. От всичките Авис Медика се отличава с изключително добри условия за пациентите: добро, съвременно медицинско оборудване, уютни, удобни, много чисти стаи, много вкусна, разнообразна, напълно достатъчна храна, чист „кайлъшки” въздух. Но разбира се най- важното- висок професионализъм на докторите и сестрите, тяхното внимателно, добро в чисто човешки смисъл отношение към болните, стремежа им да направят всички за подобряване на нашето здраве.

 Още веднъж сърдечно благодаря и желая на всички успех, здраве и весела Коледа!

 С уважение: Марина С. Комова

  Гр. Плевен 

6.12.2012

Уважаеми г-н Управител,

 Ние пациентките от стая 247 изказваме нашата благодарност към целия медицински персонал ( лекари, медицински сестри и обслужващ персонал), за добрите грижи и топло отношение към нас болните. Благодарим и на персонала в кухнята за топлата и вкусна храна!

 За вскички грижи „ Благодарим”

Цонка Кърчева

 Маргарита Колева

 Тодорка Горанова

Йорданка Горанова

Йорданка Цветкова

Къна Цветкова

Весела Коледа!

Гр. Плевен

28.11.2012

Благодарност, към целия медицински персонал (лекари и сестри) за грижите и благородното отношение към болнолежащите пациенти.

 Похвала заслужава персоналът, който се занимава с хигиената на болницата. Със своя  всеотдаен труд те поддържат хигиента на високо ниво  в кардиологично отделение. Не сме и безразлични и към персона в кухнята, която със своята вкусна и питателна храна доставят настроение на пациентите.

 От сърце благодарим на лекуващата ни кардиолошка, винаги любезна и внимателна д-р Симеонова.

 Благодарим също на д-р Йончева и д-р Спасова.

 За всички грижи и благородно отношение към болните, всички те служат като пример за подражение, за което сърдечно им благодарим.

Бъдете живи и здрави, запазете добрината и вниманието с което се отнасяте към пациентите, защото колко му трябва на болен човек, дори само една добра успокоителна дума може да повдигне желанието му за живот.

Кардиологично отделение- Авис Медика

 С уважение: пациентки от стая 243

 Райна Илиева Димитрова

 Галунка Тодорова

20.11.2012

Искам да изкажа от мое има и от името на семейството ми благодарност на персона на МБАЛ  „ Авис- Медика”. Акушеро- Гинекологично отделение за изключителното внимание и грижи положени в предродилен и родилен сектор, към мен и малката ми дъщеричка- Виктория. С професионализма си и топлото човешко отношение, те направиха един от най- рисковите дни от живтоа на една майка да бъда спокойна и изпълнена само с мисълта за бъдеща радост. От сърце желая на целия персонал здраве, щастие и мисията, която имат в работата си и която изпълняват безупречно да бъде оценена от обществото ни, защото тя е незаменима!

 С уважение Борислава Монов

 Гр. Плевен

09.11.2012

Благодарим!

 Ние пациентите от стя 239 от Кардиологично отделение от все сърце благодарим на целия колктив за професионализма и човешкото отношение.

 Въпреки напредналата ни възраст, всички ни обгрижваха с усърдие и усмивка и ни върнаха надеждата за оцеляване и оздравяване.

Мили хора, благодарим Ви, че Ви има.

 С уважение: Виолина Георгиева

 Радка Павлова

 Стойка Найденова.  

25.10.2012

Благодаря Ви, добри хора божествено качествени специалисти. На целия екип на гастроентерология, най- вече на слънчевата и лъчезарна медицинска сестра Фотева, която ме заливаше с усмивка и любов.

 Благодаря на доктор Янев, който има божествена ръка. Нека бъдат живи и здрави и винаги така добри специалисти и хора.

 Благодаря

 Успех и възход на д-р Добрев.

Жасмина Р. Москова

Гр. Плевен© 2009 Болница Авис Медика