Проверка на резултати от изследвания

22.10.2012

Сърдечно благодаря на д-р Спасова и целия екип на кардиологично отделение. Заслужена оценка отличен за условията, обслужването и професионализма на всички работещи в МБАЛ „ Авис- Медика”

Катя Цолова

Гр. Плевен

10.10.2012

Благодарност от Маргарита Личева, 67г., бивша учителка от София

 В болница „ Авис- Медика” , в ортопедично отделение, попаднах случайно за смяна на колянна става. Но щом видях- ахнах. Потънала в  заленина с прекрасно поддържан двор, все едно, че видях  европейска болница. Вътрешната чистота и уют се поддържат от санитарките Валя, Нужка, Дочка, Гинка, Виолета. Усмихнати, лъчезарни, за момент се превръщат в твои роднини, готови да ти помогнат.

 Храната е чудесна, медицинските сестри Ася, Емилия, Вилма, Силвия, Лили, както и рехабилитаторката Теменужка с високия си професионализъм, успешно облекчават болките ни.

 Лекарският екип на д-р Халваджиян, благодарение на владеене на високата технологияи, се справят с всякакви предизвикателства.

 Всички тези аргументи дават основание болница Авис Медика да бъде наречена с пърлно право „ ЗДРАВНИЦА”

P.S. Към моята благодарност се присъединява и съседката ми по легло Денка Стефанова от В. Търново

Плевен

15.08.2012

Благодаря от сърце!!!

 Изключително, мили, добри отизивчиви хора, големи професионалисти!! Без да знам, че такова място на света, това е рая за всички хора които искат да имат деца. Незабравими мигове тук се запечатват още по силно.

 Нека Ви има по-дълго, за да правите хората щастливи!!

 Специално благодаря на д-р Петрова един голям професионалист!

 Благодаря!

 Евгени Даговски

26.07.2012

Изключителна благодарност към екипа на д-р Росен Ненов. Невероятно отношение, невероятен професионализъм.

 Благодаря, за вниманието и спокойствието, което отдавате на пациентите си. Вие сте за пример.

 Грета Христова

 Гр. Ловеч

Бъдете здрави и работете все така с цялото си сърце д-р Ненов

21.06.2016

 На 18 юни постъпихме на лечение в кардиологично отделение на Авис Медика. Трогнати сме от вниманието и грижите на целия екип- лекари, мед. сестри, обслужващ персонал. Въпреки напредналата ни възраст, всички ни обслужваха с усърдие и ни върнаха надеждата за оцеляване и оздравяване.

 Стая 244

Лиляна Бързашка

 Връбка Митева

12.06.2012г

Искам да изкажа голяма благодарност на екипа на д-р Халваджиян!

 От деня, в който пристигнах от Варн, бях приятно изненадана от целия персонал, който работи при него- Мили хора огромно Благодаря!

 Нито за миг не почувствах, че съм далеч от свойте близки.

 Прекланям се пред д-р Халваджиян и екипа му за знанията и културата.

 Благодаря, за лъчезарната му и усмивка, която до края на живота си не ще забравя.

 Мили хора, Благодаря, че Ви има!!!

Радка Чернева

Гр. Варна

24.05.2012

БЛАГОДАРЯ!!!

Едно голямо благодаря за цялостното ослужване. Възхитена съм бъдете здрави!

 Лили Илиева Александрова

16.04.2012

С много благодарност на целия персонал на „ Авис-Медика” за голяматаа човечност. Нямам думи с които да Ви благодаря за това Ви пожелавам крепко здраве и успехи в благородната Ви професия.

 Благодаря Ви д-р Янкулов, никога няма да забравя Вашата отзивчивост.

Прекланям се пред Вашата човечност и професионализъм.

 Лили Симеонова

 Гр. Козлодуй

06.04.2012

Мили хора,

 Дохдохме в болница, а се озовахме в курортен център. Тук се почувствахме европейци: обстановка, хигиена, храна, отношение на болните- всичко е на висота.

 Този, който е подбрал персонала на болницата, трябва да е голям психолог, за да събере най-добрите служители, които работят с желание и се отнасят с голямо внимание и загриженост към пациентите.

 От сърце благодарим на целия персонал, а на лекуващата ми ни лекарка д-р Спасова- желаем здраве, късмет и успехи в благородната професия.

Стая 240

Сийка Петкова

Маргарите Цветкова

Петранка Соколова

18.03.2012

„От всяко дърво свирка не става” е казал народът.

 Вярно съм твърде убедена- тук работят хора с висок професионализъм, голяма човечност и безпрецедентната грижа за болния!

 Отстраняването на полипите в червата ми беше изключително рисковано, поради съпътстващите ми заболявания- хепатит Б, цироза и др., а отчитам и ниски стойности на тромбоцитите ми. Но докрот Феликс, Янев и д-р Добрев рискуваха! Прецизната работа на д-р Янев и асистентката му Камелия Янева, окуражаващите им думи и човечност ме изпълват със сили в бопбата ми с тежките заболявания. Сълзи на възхищетиние и благодарност бликнаха в мен, когато в почивният си ден д-р Фелик Янев ме посети, за да контролира състоянието ми- каква голяма отговорност и милосърдие към болните! Това правят само „ големите лекари човеци”.

 Медицинският персонал- сестри и санитари са извънредно мили, възпитани и съпричаствани към болките ни с окуражаващи думи и внимание. Благодаря на всички от сърце-медицинска сестра Радка Нешева (  не узнах имената на другите) санитарките Луиза, Маноела идр., Величка от пералнята, готвачите! Бъдете здрави!

Светла Игнатова Петкова

Гр. Сищов© 2009 Болница Авис Медика