Проверка на резултати от изследвания

16.03.2012

Няма професия като лекарската, която да изисква най-много научни морални и етични качества. Убедих се в това при хирургическата намеса на д-р Рабчев за баща ми Симеон Илиев Ангелов 92 годишен въпреки рисковия фактор- прекаран сърдечен инфаркт преди 20 години оперативния и следоперативния период протекоха много добре.

 Пожелавам на целия хирургически екип в операциония блок и медицинския персонал в хирургично отделение. Много здраве и успехи за честта и напредъка в нашето, поприче

Д-р Илия Симеонов Илиев

Транспортна болница

Гр. Горна Охряховица

P.S. И все още вярвам, че силата на парите са по слаби от човечността.

10.03.2012

Благодарим е точната дума, която мога да кажа на персонала на МБАЛ „ Авис-Медика” – Плевен . Уникални са всички. Какво училище е завършил тоя човек д-р Халваджиян да те посреща усмихнат , да намери думи, които стигат до сърцето ти, да адникне в болката ти и да реши успешно проблема ти. Обстановката е прекрасна. Хранта съшо. Благодаря Ви много, много, добри хора.

 С уважение към всички Вас. Бъдете живи и здрави Вие и семействата Ви.

 Анка Д. Райкова. Гр. Велико Търново

Тодора Андреева гр. Плевен

26.02.2012

Изразявам, истинската си благодарност към екипа от кариологично отделение в болница „ Авис-Медика”  С голяма професионалност ме приеха за лечение  и веднага започнаха изследванията- а при мен е още по-тежко, че съм диабетик. Благодаря на всички лекари за вниманието с което обслужват всички болни, голяма чистота, няма нещо което да не е пипнато и почистено, храната приготвена като за болни, диетична и вкусна.  Благпдарност на целия кухненски персонал. Специална благодарност на д-р Здравка Симеонова, човек с голямо Ч, желая и да буде все така добра и състрадателна към всички болни хора, нека да  има много слънчеви дни занапред. Тя успя да ми оправи кръвното и да се почувствам добре. Благодарност на д-р Камен Генов, който със своя професионализъм ми оправи стойностите на диабета.

 На целия персонал от санитари медицински сестри, лекари много, много здраве, късмет и щастие!

 Райна Божинова Босолова

23.02.2012

Тръгвайки към решаване на моя здравен проблем- всичките ми представи за лекари, кабинети и болница бяха свързани с впечатленията които имах преди.

 Аз съм бивш военнослужещ нускех си, че това, което съм получил там- като внимание- качество- компетентност, уважение- загриженост за всичко което е засягало мен и моето здраве е било така високо ниво, че е нямало какво повече да си пожелае човек, но ето, че впечатлението с което си тръгвам от тази прекрасна база ме накара да разбера, че има  и други върхове които целия колектив на „ Авис-Медика” е завоювал и стои здраво на тези високи върхове на грижата заздравето на българските граждани.

 Благоарност от Все сърце. Бъдете, живи, здрави ВИе и Вашите семейства и все напред и нагоре.

П. Иванов

22.02.2012

Когато търгнах за Плевен не изпитвах никакво чувство за страх и притеснение, защото очаквах да се спася от денонощните болки и знаех, че лекарят е безгрешен. За мен беше така понеже познавах доста мъже, жени, кйоито се бяха оперирали при него и всички без изключение се движеха като нормални хора и не усещаха болка. Изненадах се след операцията от бързина на възстановяване. Тук за 10 дена не усетих болка или нужда от грижа, и не знам как може всеки от персонала на отделението да забави грижите си вкъщи и да говори винаги с усмивка и нежност на пациента. Д-р Халваджиян има не само златни ръце и огромни знания, но и златно сърце което една изключителна комбинация за личност.

 Много, много благодаря добри хора. Ако някой твърди, че ги няма вече, то той не е идвал тук. Пожелавам на всички здраве и бъдеще винаги така всеотдайни.

Суважение Нели Петкова

Гр. Русе

22.02.2012

Изключително голямата благодарност, която ще изкажа с думи, може би ще бъде малка, делата които извършва екипа на болница „ Авис-Медика” са великолепни. Тук видях какво е призванието да си лакер в лицето на д-р Халваждиян с неговата благородна и топла усмивка- изключително големият му професионализъм пред който лично аз се прекланям. Не знам дали има „училище” и кой ги е уил тези красиви и усмихнати медицински сестри които толкова точно и любезно се отнасят към пациентките си.

 Тази свежест и чистота и помощта  която влага помощния персонал са на такава висота, че биха им завидели техни колеги. Извинявам се много- имена не съм споменал защото не Ви зная имената, за мен всички сте за оценка отличен.

15.02.2012

 С голяма уважение, и хиляди благодарност към екипа на ортопедично отделение.

Бъдете живи и здрави от здраве да не се оттървете Вас и Ващите семейства!

С дълбоко уважение

Иван Тодоров

Гр. Стражица

10.02.2012

След като здравето ми ме принуди да постъпя в болница, избрах да дойда в Плевен. Родния ми град. Като човек, който страда от патологичен страх за всякакви физически интервенции и никога не боледувал от нищо бях не на себе си!

 Още със самото приемане не вярвах на очите си, на това, което виждах.

 Тук не миришеше на болница, тук има истински картини и може би най-важното- тук има ХОРА, който имат призванието на най-великата професия- тази на лекарите и мед. Работници!

 Отношението, вниманието и професионализма които получих е трудно да обясня  дори и с професията си на журналист!

 Горда съм, че в България може да има болница, като Авис Медика! Горда съм, че имаме такива лекари, сестри и медицински персонал, които ни дават самочувствието, на хора с огромен принос за човечеството.

 Бъдете здрави!!С огромно признание пред ХОРАТА в болницата и мениджмънта!

Ина Георгиева стая 202

31.01.2012

Беше ден четвъртък. Тогавашният ден, макар и обикновен делничен ден беше страшна снеговиелица. Животът си течеше такъв, какъвто е бил винаги. Аз влязох за лечение в МБАЛ Авис Медика гр. Плевен. Влизайки в клиниката всичко беше чисто и изправено.

 Всяка прашинка в болницита беше изметена, Всяко кътче прегледано. Плочките бяха измити, лъснати. Всичко светеше. Всичко беше в ред. Въпреки снежната стихия персоналът беше на работните си места. Имаше всякакви пациенти, и обикновени и знатни. Аз бях една от тях.

 Медицинският персонал надъхани от идея за доброто, знаеха що е милост.

 Но ако няма зло, никой нямаше да знае що е добро. Затова и хората идват тук да търсят изцеление. Всеки ден лекарите заедно със сестрите правеха различни процедури на болните, лекуваха ни сърцето, отнасяха се с повече от нужното внимание, за което изказвам благодарност от цялата си душа на всички (целият персонал).

 Аз имах високи стойности  на кръвното налягане, стенокардия, аритмия. Само за два дни моят лекуващ лекар д-р Здравка Симеонова успя да понижи кръвното ми.

 Почувствах се отново пълноценна и жизненоспособна. У мен се събуди желание за труд и по-добър живот. Изказвам и специална благодарност що се отнася до аритмията благодарение на д-р Симеонова, а също така на д-р Добрев, сестра Гъркова, д-р Йончева и други. Изказвам и особена, специална и най-сърдечна благодарност на с-р Симеонова за грижите и всичко каквото направи за мен (моето здраве). Тя не само е голям специалист (кардиолог), а също един дибър човек. Пожелавам и много здраве, много щастие, много радост, успехи във всички начинания и винаги да буде добра, и никога да не се уморява да прави добро.

 С такива хора България ще пребъде.

С почит и уважение Цветанка Митева

20.03.2012


Благодарен съм на Д-р Юлиян Рабчев и неговия
екип.
На 08.03.2012г. бях опериран от пилонидалната
киста.Операцията бе извършена изключително
професионално и днес 20.03.2012г.вече съм
забравил за нея.

Благодаря Ви, Д-р Рабчев!
 
Борислав Хаджийски 


© 2009 Болница Авис Медика