Проверка на резултати от изследвания

05.01.2012


Уважаеми Г-н Управител,

Желая да изразя искрената си благодарност към обслужващият персонал на отделение УНГ – лекари, сестри и санитарки и особено към лекуващия ми лекар – Д-р Куцаров.  В  допълнение на това искам да подчертая, че съм особено впечатлена от болничната обстановка, отговаряща на една съвременна болница. Пожелавам на целия персонал на болницата много здраве и късмет и да бъде на все такова високо ниво обслужването в лечебното заведение. 

С уважение и благодарност 
Св. Върлева- родител на Траян Радев 
гр. Велико Търново

18.12.2011


Уважаеми лекари, медицински сестри и всички служители на болница ‘’Авис  Медика”.
Вие медици носите в сърцата си късче от европейското здравеопазване, а то е : 
-          Отлични хигиени условия
-          Естетически вид на болничните стаи и лекарските кабинети
-          Добротата с която обслужвате страдащите хора от различни болести
Тук в болницата ви цари спокойствие и вяра в българската медицина. 
Уважаеми работещи в болница ‘’Авис  Медика”, вашата човечност, вашата отговорност към болните ни подарява късче надежда за живот.

С уважение 
Р. Корнудова и Йорданка Иванова

15.12.2011


Благодаря за изключителното отношение към мен и детето ми.Моя син се роди с помощта и невероятната подкрепа и грижи на д-р Любомир Янкулов,както и на всички дежурни екипи.През целия ми престой в болницата,бях обгрижвана по най-добрия и професионален начин.За момент не съм допускала,че би могло да се случи нещо не както трябва.
Благодаря,д-р Янкулов,Вие сте изключителен лекар!Бъдете здрав!

Поздрави:
Даниела,Атанас и Борис
гр. Велико Търново

24.11.2011


Казвам се Лалка от село Новачене. Постъпвала съм три пъти в МБАЛ „ Авис Медика”  в гастероентерологичното отделение. Останах приятно изненадана от сърдечното приемане от страна на целия персонал в болницата. 
Изказвам най-сърдечна благодарност към персонала и лично на Д-р Янев, Д-р Добрев, Д- р Янакиев за положените грижи, сърдечност и труд към своите пациенти; за отличната хигиена в болницата и храната. Благодаря също и за прегледа и консултацията на Д-р Трифонова. Пожелавам на всички винаги с такава любезност и внимание да се отнасят към болните, независим от възрастта им, защото „ какво е човекът? Една струна опъната, която цял живот своя маестро дири, изтъняла от старостта туко- виж се скъсала, а все още мечтае да свири, да свири” и думите да бъдат постоянен спътник в тяхната хуманна професия.
Сърдечно благодаря и на медицинската сестра Силвия от хирургията за нейната сърдечност и топлота към мен. На нея и персоналът и, с който работи пожелавам осъществяване на думите: „ когато оперирам все едно, че тръгвам на увеселителен полет заедно с моят болен в един и същи самолет. Ако се приземя аз, задължително трябва да се приземи и той. Трябва да пристигнем заедно и двамата.”
На всички пожелавам много здраве, лично и семейно щастие, творчески успехи. 

Лалка Лазарова

29.10.2011


С пристигането ми се възхитих от чистотата,красотата и природата.
Хиляди благодарности към Д-р Здравка Симеонова и целия персонал.Поклон пред професионализма и човечността Ви!!За кратко се почувствах далече на запад!
Желая Ви здраве и късмет!

Румяна Тотева
гр. Ловеч

29.10.2011


Сърдечно благодаря!

Останах с отлично впечатление от болницата, обстановката ( храна и др.) в МБАЛ „ Авис Медика” гр. Плевен
Специално благодаря за отличната работа на Д-р Симеонова и колектив, на който желая много усмивки и здраве, разбира се! 

Драган Иванов

28.10.2011


Похвала за голяма благодарност към екипа от лекари, сестри, санитари на неврология!!!
Приеха ме в отделението с остри , нетърпими болки в кръста и десен крак, на 24.10.2011 сутринта. Спешно ми назначиха лечение, скенер и всичко необходимо за диагнозата. Лекуващият лекар Д-р Трифонова точно ми обясни за заболяването ми, получих яснота и кураж, че ще отмине тази остра болка. На шестия ден мога да движа десният си крак, да го чувствам и загъвам. Думите за моята благодарност не стигат. На входа пише, че клиниката е удостоена с оценка ОТЛИЧЕН, да отличен е точната дума и от мен, отличен за обстановката, дизайна на клиниката, за храната, за хигиената 6+. Още веднъж сърдечно благодаря!!!

С уважение 
Марийка Христова

19.10.2011


Благодаря Ви мили хора!

Сърдечно благодаря на д-р Рабчев, който със своя огромен професионализъм,
голяма любов към професията и към пациента, още при първата ни среща, успя да стопи за миг цялата болка, страх и недоверие.
Той можеше! Той направи операцията перфектно.
Върна живота и настроението ми.
Когато д-р Рабчев е казвал своята Хипократова клетва, го е направил със сърце и ум на лекар.
Благодаря, че Ви има Докторе!
Благодаря на д-р Янев и д-р Куманов за високия професионализъм и уважение към пациента.
Поклон пред професионализма Ви!
Благодаря на целия колектив на Хирургия, трети етаж - лекари, сестри и санитари!
Мили хора, с професионализма си, с прекрасните отношения към пациентите, с любовта, уважението и милите думи, Вие лекувате.
Благодаря за прекараните условия, хигиена и уют в отделение Хирургия в болницата, в което пациента се чувства Човек.
Сърдечно Ви благодаря!
Бъдете благословени!

Гинка Мирова
гр. Плевен

26.09.2011


Сърдечна благодарност на Д-р Здравка Симионова и целия екип към отделението за всеотдайния денонощен труд за възстановяване на здравето ми.

От болните от стая 243
Мария Христова 
община Искър

18.09.2011


Похвала за висока хуманност и доброта в много профилна болница „Авис Медика”

С голяма благодарност и задоволство излизам от многопрофилна  болница „Авис Медика”.
Всеки би се радвал, ако се довери на дълбоко хуманен лекар, като Д-р Рабчев. Това е лекар , който мигновено гони стреса и уплахата от болката, вдъхва увереност за успешно лечение.
Благодаря Ви,  Д- р Рабчев!
Предавайте своите лекарски умения на по-младите! Всеки би поверил здравето си на вас! Скромните и мили усмивки на лекари и мед. Сестри  вдъхновяват болните в очакване на крепко здраве в такъв замък сред природата, пълен с уют и вяра, и ведри усмивки. Нека нашата родина се пълни с такива болнични заведения!

С уважение 
Хриска Тодорова 
гр. Плевен


© 2009 Болница Авис Медика