Проверка на резултати от изследвания

20.08.2011


Мили хора ние изгубихме Гагарин от Космоса, но вие сте цяла армия космонавти, които го заместихте в тази „Авис Медика”. Като чели сте създадени от един баща и една майка. Целия колектив е усмихнат, трудолюбив и кадърен за всичко.
Като погледнем лекарите всеки е способен да помогне, млади и стари хора независимо от каква болест боледуват. Чувал съм много добри неща за вас, но чак толкова внимание, усмивки и грижи не съм очаквал в тая тежка криза, която е засегнала всеки българин, как успявате да събуждате умрелите. Не мога да простя на нашите управници за тази бъркотия и да гледам стачкуващите лекари  които се молят за заплата, която заслужават. Не е лесно да отговаряш за живота на хората, често си плачех и си мелех, че и тях рано или късно ще ги бори съвестта, но разбрах, че те нямат съвест. Щом Васил Божков продаде за стотинки това, което ние направихме и строихме много десетилетия ..................................................
Няма хора като вас лекарите. Аз съм чувал много добри неща за всички лекари, но този персонал който ме посрещна оздравях. Ето такива хора заслужават добра заплата, техния труд е много отговорен. Дойдох щом ми каза Д-р Ненов и съм вече здрав и за късо време се успокоих. Нека да ви има, ние не можем без вас, особено старите хора. Благодаря на тези слънчица, които огряват всеки срещнат болен, тези лекари със златни ръчички добри сърца. Поздравявам Д-р Андреев за неговия труд и ум. Свалям Ви шапка и коленича на всички от тази „Авис Медика” . Поздравявам целия персонал. Благодаря ви мили хора да станете столетници. С обич ще ви помня все засмени.

Екатерина Цекова 
с. Къшин

12.08.2011


Възхитена съм!!!

Със сълзи на очи ви пиша. Хиляди благодарности на Д-р Евтимов и целя екип на ортопедия. Аз съм съпруга на опериран от тях пациент  Иван Кирилов- Горна Оряховица. Самата аз съм оперирана от карциноми ректума, обиколила съм Варна и София, на всякъде ти искат пари и Господ да ти е на помощ!!! 
Защо!!!
От екипа на клиника „Авис Медика” съм възхитена и много благодаря!!!

Г. Иванова 
гр.Горна Оряховица

04.08.2011


Искам да благодаря най-искрено и горещо от мое име и от името на сина ми, на Д-р Юлиян Рабчев, който ми върна вярата в лекарите и здравеопазването в България- той е един изключителен хирург и професионалист, както и невероятен човек с изумителен интелект. Ако всеки в България върши своята работа като него, то тогава има надежда  България да просперира и всички българи да се чувстват уютно в родината си. 
След една неуспешна операция на сина ми на кистата на опашката в болница в гр. София, Д-р Юлиян Рабчев му направи на 25.07.2011 операция по уникален новаторски метод, която категорично показа как трябва да работят всички хирурзи в България.
Благодарение на лекари като Д-р  Юлиян Рабчев, болница МБАЛ „ Авис Медика” гр. Плевен е безспорно доказателство, че и в България може да бъде изграден успешен модел на здравеопазване. Очарована съм от условията в болницата и от целия обслужващ персонал. Всички други болници трябва да ползват образцовия пример на МБАЛ „ Авис Медика” гр. Плевен.

С уважение и безкрайна благодарност, 
Светла Узунова 
гр. Ботевград

30.07.2011


Благодаря, е много слаба дума която да изкажа своето признание и възхищение от гениалния Д-р Халваджиян и екипа, който ми извърши операцията и ми върна вярата и надеждата.
Надявам се живота ми да продължи без болката, която ме измъчваше цели 7 месеца. А за болницата какво да кажа освен само суперлативи, такава среда и отношение не съм виждала. Нека всички бъдат живи и здрави да връщат вярата на все повече хора. Мислех, че ще отнеса болката в гроба. Никога няма да забравя Д-р Халваджиян.

Кени Мортаза   
гр. Силистра

27.07.2011


С голямо възхищение изказваме нашата благодарност към екипа на такава болница с всички европейски изисквания като вашата. Бъдете винаги такива внимателни и отзивчиви каквито сте. Винаги и всеки пациент е изпратен с усмивка и удовлетворение!

Благодарим Ви!
Хриска Тоторова и Рени Колева

25.07.2011


Много често в живота си човек стига до момент, в който се налага да вземе решение, да тръгне в онази посока, която ще подобри съдбата си! Това е така наречения кръстопът! Място където се пресичат няколко пътя! За съжаление обаче там не можем да останем завинаги и се налага да изберем. Единственото което ни остава, е да се посъветваме с Боговете! Онези, които ще ни помогнат да продължим и да изберем най-верния, най- правилния, най-точния път за нас.
Но за съжаление каквито думи да се изкажат и напишат няма да бъдат достатъчни да изразим и докажем огромната си благодарност към тези Богове! За това най-малкото е да оставим една мъничка следа и знак за нашата признателност.
Благодаря Ви Д-р Харизанова  и Д-р Генов, че изиграхте ролята но моите Богове,  в момент в който всички останали подцениха и пренебрегнаха моя проблем. Благодаря Ви, че всеки ден прекаран тук, вие внесохте магията и чудото! Благодаря Ви, че върнахте врага в чудесата и дадохте сили да продължа борбата! 
С признание на целия персонал от ендокринология, които допринесяха за комфорта и лекотата на престоя!

С уважение и безкрайна признателност 
Елица Стойчева

20.07.2011


Благодарност на Д-р Георгиев
 
С усмивката ведра
На твоето лице
Ти внесе надежда
В моето сърце.
 
О, лекарю, млад!
Моята режеща болка
Със своите ръце ти отне
Със скалпел на божията обич в ръце
С какво твоя труд  да даря?
С най- сърдечното благодаря!
 
И с молитва кратка: 
Бъди благословен
От Бога надарен
Да пазите в света
От грях и суета
 
И с думи добри, с ласка и обич
Със светли мечти
Нека те Бог награди
 
Витка Витанова

21.07.2011


Благодаря Ви!!!

Постъпих в неделя останах много изненадан, че с влизането ми екипът от лекари и мед.сестри ми обърнаха голямо внимание и още до вечерта почуствах подобрение в състоянието ми по неврологичните си проблеми. Благодаря лично на Д-р Юлия Ербакан и екипа с който работи.

Димитър Тонев
Неврологично отделение

21.07.2011


Безкрайно благодаря на екипа лекари за отношението им като професионалисти и човеци.

Иван Лазаров
Пациент от ендокринология

14.07.2011


Похвала

Дълго време се колебах да постъпя на лечение с инсулин в отделение ендокринология, но Д-р Камен Генов ме убеди и мога да изкажа възхищението си от болничната обстановка. Тук условията са прекрасни! А персонала е чудесен. Много мили лекари, медицински  сестри и помощен персонал. Нека бъдат все така мили, сърдечни и усмихнати! Това помага много на болните! Благодаря за грижите на всички!

Дара Маринова  
гр. Плевен


© 2009 Болница Авис Медика